Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding – het proces van linkbuilding in vogelvlucht

Linkbuilding, oftewel het genereren van backlinks, is een werk van lange adem. Als je dit zelf wil doen, moet je er bloed, zweet en tranen voor over hebben. Want zelfs al weet je precies hoe je aan linkbuilding moet doen, betekent dat nog niet dat je website zomaar naar de eerste pagina in de zoekresultaten schiet, laat staan naar de eerste plaats. De klassieke manier van linkbuilden houdt namelijk in dat je content maakt voor op je website, en daarna deze content deelt om opgemerkt te worden. Als je dit voldoende lang volhoudt, zou het aantal bezoekers op je website moeten toenemen, en zouden ook meer mensen het over jouw website moeten hebben. Wanneer mensen het over jouw website hebben, posten ze hier en daar een link naar jouw website op andere websites. Dát zijn backlinks, en dat is de vreselijk lange weg, die jij als bedrijfsleider of vakman moet afleggen om hoger te komen in Google. Zijn er dan wel alternatieven?

Linkbuilding uitbesteden is dé oplossing voor de hardwerkende ondernemer

Gelukkig zijn er manieren om al die tussenstappen over te slaan en sneller en efficiënter hoog in Google te komen staan. Het uit handen geven van je linkbuildinginspanningen is een werkzame en efficiënte manier om snel een betere plaatsing te krijgen. Heb je interesse in een gratis test, wil je je linkbuilding uitbesteden? 

Hier kun je je backlinks 1 maand gratis uitbesteden!

Met Keyboost nemen wij het zware werk van jou over. Door het uitbesteden van je linkbuilding heb je alle tijd en ruimte die je nodig hebt om je verder te specialiseren ne je bezig te houden met wat jij het liefste doet: jouw werk. Via Keyboost backlinks genereren is dus een win-winsituatie: jij kunt je exclusief bezighouden met datgene wat jij het beste kunt, en wij zorgen er met behulp van Keyboost voor dat jij bovenaan in Google komt te staan.

Hoe kan ik mijn linkbuilding uitbesteden, en wat is Keyboost precies?

Keyboost is een software die wij bij iPower gebruiken om aan linkbuilding te doen. We hebben al veel jaren ervaring met het helpen van bedrijven die hun linkbuilding willen uitbesteden, en steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een partner voor het uitbesteden van hun backlinks. Ons systeem is relatief simpel. We adviseren je om te beginnen met een test van Keyboost zelf. Deze test is volledig vrijblijvend. Voor deze test moeten wij weten voor welke website en voor welk zoekwoord jij linkbuilding zou willen uitbesteden. Wij kijken naar dit zoekwoord, en naar gerelateerde zoekwoorden, en doen 1 maand lang aan linkbuilding voor jouw website. Door de linkbuilding stijgt de plaatsing van jouw website in Google. Hoe hoger je staat, hoe meer bezoekers je krijgt. Na 1 maand backlinks te hebben gegenereerd, lichten we jou in over de resultaten. We laten je zien hoeveel plaatsen je bent gestegen voor welke zoekwoorden. Daarna bespreken we het uitbesteden van je backlinks, hoeveel je per maand voor het uitbesteden over hebt en hoeveel backlinks wij daarvoor kunnen maken. We hebben voor het uitbesteden van backlinks verschillende formules, afhankelijk van de keywords zelf, de concurrentie ervoor en welke plaats je website al heeft voor de desbetreffende keywords. Zoals je hieronder verder zal lezen, is het ook mogelijk om meer te doen dan het genereren van backlinks aan ons over te laten. We hebben ook een leger aan copywriters die met plezier geoptimaliseerde content voor jou schrijven. Als je interesse hebt in een oplossing op maat, bel ons dan zeker eens, en we bekijken samen wat er precies mogelijk is.

Hoe snel kan ik bij het uitbesteden van mijn linkbuilding resultaat verwachten? Hoe efficiënt is Keyboost?

Keyboost s een efficiënt programma (de testresultaten spreken voor zich, meer dan 98 procent van alle boosts zijn een succes), maar naturlijk zijn niet alle zoektermen even makkelijk. Niet alle zoekwoorden laten zich even makkelijk boosten, sommige zoekwoorden hebben meer backlinks nodig, en soms zelfs de uitbesteding van de on-site optimalisatie. Hoe populairder een zoekterm is, hoe moeilijk het wordt om voor deze zoektermen efficiënte linkbuilding te schrijven. De kracht van het betaalpakket dat je kiest is natuurlijk ook relevant, maar laten het makkelijk houden en de gratis Keyboost-test als voorbeeld nemen. Als je linkbuilding bij ons voor een test is uitbesteed, concentreren wij ons op enkele focuskeywords en proberen die op korte termijn en zo ver mogelijk te laten stijgen. De eerste paar weken is er nog niet veel beweging omdat het even duurt voordat Google de nieuwe baklinks opmerkt en registreert. Na enkele weken komt er bijna altijd schot in de zaak, in sommige gevallen gebeurt dit zelfs sneller. Heb je interesse in het uitbesteden van je backlinks, maar wil je eerst informatie over onze werking? Klik dan op deze link en bekijk onze informatieve video. Hierin wordt er uitgelegd wat er gebeurt bij het uitbesteden van je linkbuilding.

Linkbuilding uitbesteden combineren met content schrijven?


Het is perfect mogelijk om het uitbesteden van je linkbuilding te combineren met het schrijven van content voor je website. Deze twee activiteiten staan elkaar helemaal niet in de weg, en mits een beetje coördinatie kan deze extra content het verschil betekenen tussen een plekje in de top 10 en de eerste plaats bij Google. Wist je al dat wij meer doen dan mensen helpen die het genereren van hun backlinks willen uitbesteden? We hebben ook een netwerk van getrainde copywriters met een specialisatie in SEO, die content voor jouw website kunnen schrijven die in de smaak zal vallen bij jouw klanten én bij Google! Bij veel zoekwoorden kan het al voldoende zijn als je één van de twee doet: Het uitbesteden van je linkbuilding of het uitbesteden van je content creation zijn allebei goede methodes om hoger te geraken in Google, maar het uitbesteden van linkbuilding vereist helemaal geen inspanning langs jouw kant. Als je content creation uitbesteedt, is het altijd nog een goed idee om de geschreven content actief te delen binnen je netwerk om de efficiëntie van de linkbuilding te verhogen.

Heb je nog vragen over linkbuilding, of over iets anders? Neem zeker contact met ons op!

iPower heeft al vele jaren ervaring met online gevonden worden, het bedrijf is bijna zo oud als het commerciële internet zelf! Weet dus dat je altijd welkom bent als je vragen hebt over backlinks of over een totaal ander thema binnen de wereld van online gevonden worden. Misschien heb je zaken opgevangen over black hat en white hat SEO, en had je graag een gesprek met één van onze collega’s voor je de volgende stap durft te zetten. Of misschien werk je al lang met Google Ads en vraag je je af of actief aan je backlinks werken een efficiëntere methode zou kunnen zijn. We hebben door de jaren heen al veel vragen aan ons adres gekregen, dus wees niet bang om de jouwe te stellen! Als je interesse hebt in onze producten, ben je voor een adviesgesprek altijd meer dan welkom.

Linkbuilding uitbesteden aan specialist