Tool

Het doel van linkbuilding: je populariteit vergroten

 

Linkbuilding is een onderdeel van zoekmachine optimalisatie.

Grof gezegd bestaat zoekmachine optimalisatie uit 3 aspecten: de techniek, de inhoud van een webpagina en de populariteit, ook wel autoriteit genoemd.

Linkbuilding valt onder de derde pijler, populariteit.

Met linkbuilding vergroot je het aantal links dat naar jouw website gaat. Dit is belangrijk, want Google meet aan het aantal inkomende links op jouw website af hoe populair je site is.

Daarbij hanteert de zoekmachine het volgende principe: als veel andere websites naar de jouwe linken, dan zul jij wel goede content bieden. Dan zul jij wel een autoriteit zijn in jouw vakgebied. En dan is het dus goed om jouw website bovenaan in de zoekresultaten te tonen.

Maar dat is niet alles. Het willekeurig plaatsen van links naar andere websites heeft geen enkele zin. Google kan namelijk bijzonder goed inschatten of de links relevant zijn. Dat doet de zoekmachine onder meer door te kijken naar de inhoud van de gelinkte webpagina’s en door te kijken naar de zoekwoorden die gebruikt worden.

Deze zoekwoorden moeten terugkomen in de uitgaande links van website die de link plaatst, en in de inhoud van de website waar de link op uitkomt.

Je moet dus werken aan relevante links van eveneens relevante webpagina’s, die bovendien zelf ook goed presteren in de ogen van Google. Dan ben je goed aan het linkbuilden.

 Vraag de gratis Keyboost-test aan! 

De verschillende vormen van linkbuilding voor je op een rijtje

 

Linkbuilding kan op verschillende manieren, maar er bestaan ook veel misverstanden over.
Allereerst kan je je webpagina aanmelden bij startpagina’s. Dit zijn overzichtspagina’s die over één bepaald onderwerp gaan. Bijvoorbeeld bouwmaterialen.startpagina.nl of kinderboeken.startpagina.nl. Het kan geen kwaad je website bij deze startpagina’s aan te melden, hoewel de autoriteit van deze pagina’s snel achteruit lijkt te gaan. Besteed dus niet al te veel tijd aan deze vorm van linkbuilding.

Voor lokaal opererende bedrijven zijn internet directories, zoals oozo.nl en drimble.nl, erg interessant. Op deze pagina’s plaats je jouw bedrijfsgegevens. Hoe vaker Google die gegevens terugvindt, hoe beter de zoekmachine de juistheid van de informatie kan controleren. Dat is een voordeel, maar voor de rest hecht Google niet bijzonder veel waarde aan links van dergelijk directories.

Een derde manier is social bookmarking. Social bookmarking websites zijn sites waarop iedereen een account kan aanmaken. Binnen dat account kan je vervolgens bladwijzers (in het Engels ‘bookmarks’ genoemd) verzamelen. Dat zijn links naar voor jouw interessante internetpagina’s. Deze links kan je ook delen met vrienden, waardoor de links verder verspreid worden. Voorbeelden van social bookmarking sites zijn Pinterest, Welke.nl en StumbleUpon. Het lijkt erop dat links van sociale media steeds belanrijker worden, ook voor Google.

Je kan ook je eigen content delen of op de website van een ander een blogpost plaatsen (dat laatste wordt ‘guestbloggen‘ genoemd). Ooit werd dit beschouwd als een goede manier om aan linkbuiding te doen, maar er werd ook veel misbruik van gemaakt: blogs met content van weinig waarde maar wel veel links, of dezelfde blogposts op talrijke websites. Zo ongeveer van de ene dag op de andere hield Google niet of nauwelijks meer rekening met die links. Jammer voor de mensen die in eer en geweten unieke en waardevolle blogposts geplaatst hadden.

Keyboost neemt een deel van je linkbuilding uit handen. En je kunt met eigen ogen zien dat het werkt, dankzij de gratis Keyboost-test.
Vul hier het online aanvraagformulier in

Een linkprofiel bouwen voor goede linkbuilding kost tijd. Gelukkig is er Keyboost. Test de tool gratis!

 

Linkbuilding is een zeer arbeidsintensief proces. De tijd die je aan linkbuilden kwijt bent, kan besteden aan je bedrijf. Dus hoe kan linkbuilden zonder er dag en nacht mee bezig te zijn?

Door de linkbuilding tool Keyboost in te zetten.

Keyboost neemt je het werk uit handen en biedt snel resultaat.

Linkbuilding met Keyboost werkt als volgt:

Wij hebben zoveel vertrouwen in Keyboost dat wij durven stellen dat jouw webpagina met onze linkbuilding tool binnen enkele weken hoger in Google zal staan. Dat lukt namelijk in ongeveer 925% van de gevallen.

Keyboost is al te gebruiken vanaf € 65,- per maand, afhankelijk van het aantal zoekwoorden dat je inzet, de concurrentie op die zoekwoorden en hoe hoog je website nu al scoort in de zoekresultaten.

Ben je geïnteresseerd en wil je zelf het gemak en het resultaat van Keyboost ervaren? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om die service gratis uit te testen!

Door die gratis test, ervaar je zelf hoe goed de linkbuilding tool werkt. Bovendien kunnen wij zien hoeveel werk het is om jouw website op deze manier beter te laten presteren. Zodoende kunnen wij, indien je dat wilt, een offerte op maat maken.

Heb je vragen over de Keyboost linkbuilding tool? Neem dan contact met ons op, wij staan voor je klaar. Vraag een vrijblijvende analyse van je hele website aan
 

Meer leren over de SEO-technieken van een efficiënte linkbuilder?

Wil je regelmatig praktische tips ontvangen over linkbuilden, zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie? Abonneer je dan op één of beide van de volgende nieuwsbrieven:

 

Inschrijven voor de nieuwsbrieven is gratis en, vanzelfsprekend, vrijblijvend. Met één klik kan je je bovendien weer uitschrijven.

Laat nu je gegevens achter en maak gebruik van onze jarenlange ervaring in linkbuilding, conversie optimalisatie, SEO tekstschrijven en internet marketing!

Uw ideale partner voor linkopbouw – Keyboost – en zoekmachineoptimalisatie – SEO Page Optimizer

Keyboost is ontwikkeld door internetprofessionals met ruim 15 jaar ervaring in het vak. Wij zijn er trots op dat wij als beste in de markt worden gezien en bieden onze tool en service dan ook vol vertrouwen aan.

Naast Keyboost, de linkbuilding tool die snel en veilig een betere positie in Google bewerkstelligt, bieden wij SEO Page Optimizer aan. Hiermee optimaliseer je je internetteksten voor Google, waarmee je direct resultaat zult boeken.

SEO Page Optimizer is dagelijks één keer gratis te gebruiken. Wil je meer analyses aanvragen, dan kan dat gemakkelijk via seopageoptimizer.nl.

Beide tools helpen aan het beter structureren van je website. De kosten van deze tools zijn lager dan een gemiddelde Ads campagne, en ze leveren in de meeste gevallen een hogere CTR.

Wij vertellen graag meer over linkbuilding door middel van Keyboost en tekstschrijven door middel van SEO Page Optimizer. Ook informeren we je graag over onze overige diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Wil je snel extra informatie? Bel ons: +31 85 208 27 30

Of probeer de linkbuilding tool Keyboost meteen zelf, dankzij de gratis test:
Vraag de gratis Keyboost-test aan!