Aanmelden

Je website registreren hoeft niet meer. Hoe wordt die dan gevonden?

Vroeger was het nodig om Google te informeren dat je website online was, maar sinds enkele jaren zijn er andere, betere manieren om dat duidelijk te maken.

Op deze pagina lees je hoe je zorgt dat Google van jouw bestaan weet zonder een websiteaanmelding.

Tegenwoordig hoef je er alleen voor te zorgen dat er links van andere webpagina’s naar jouw website komen. Dan wordt je website sowieso vindbaar in de organische zoekresultaten van Google.

Hoe je zorgt dat andere websites naar jou linken? Met Keyboost. Klik hier voor een gratis Keyboost-test en zie met eigen ogen dat het werkt.


Keyboost: links naar jouw website

Als er links van andere, relevante websites naar jouw site bestaan, dan lift jij mee op hun succes. Want, zegt Google, als die website een link naar jou plaatst, dan zal jouw webpagina ook wel interessant zijn voor de doelgroep.

Wij plaatsen vanaf sterke websites links naar jouw webpagina. Een aantal van deze tekstlinks bevatten het zoekwoord waarop jij gevonden wilt worden. Andere links bevatten synoniemen of verwante woorden, of bestaan uit URL’s (naakte links): dat zorgt voor een natuurlijk linkprofiel voor Google. Zo stijgt jouw webpagina voor bepaalde zoekwoorden in de Google ranking.

Zo werkt Keyboost:


Wil jij Keyboost gratis uitproberen zodat je zelf kunt ervaren hoe goed het werkt? Vul hier het online aanvraagformulier in voor de gratis Keyboost-test.

Nadat je bent overtuigd, gaan wij graag voor je aan de slag met andere zoekwoorden.

Meer weten over SEO?

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in internet marketing en SEO. Maak gebruik van onze kennis via onderstaande nieuwsbrieven:

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrieven.

Naast Keyboost bieden wij ook de gratis tool SEO Page Optimizer aan. Met SEO Page Optimizer schrijf je sterke SEO teksten, die de vindbaarheid van je webpagina in Google vergroten. 

Lees meer over SEO Page Optimizer en verbeter je resultaten in Google met 1 gratis analyse per dag.

Onze diensten zijn stapsgewijs te gebruiken, maar wij bieden ze ook aan als een totaalpakket.
Keyboost en SEO Page Optimizer zorgen voor een hogere CTR dan Google Ads en zijn bovendien goedkoper.

Daarnaast zal door het gebruik van deze tools de inhoud van je website beter worden gestructureerd en beter worden afgestemd op je doelgroep, omdat je consequent met zoekwoorden werkt.