Website vindbaar maken

Zoekmachineoptimalisatie of SEO is een vakgebied waar enorm veel over te vertellen is. Als je meer wilt leren over dit fascinerende onderwerp, schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en leer meer over SEO en conversie optimalisatie.

Creëer autoriteit door een sterk linkprofiel

Nadat je website online gezet is, is het zaak om links van andere sites naar de jouwe te krijgen. Op deze manier komen de spiders van Google jouw website tegen wanneer ze de websites van andere indexeren en maak je je website vindbaar.

Maar dat is niet de enige reden om een sterk linkprofiel op te bouwen.

Google kijkt namelijk naar de autoriteit van een website. Die meet de zoekmachine onder meer aan de hand van het aantal inkomende links. Voor Google zijn inkomende links een indicatie van relevantie en autoriteit. Beide zaken worden beloond met een hoge ranking. Met een hoge ranking kan je je website vindbaar maken.

Voor de vindbaarheid is dus erg belangrijk om links te krijgen van websites die al een hoge positie in de zoekmachine hebben én die aansluiten het onderwerp van jouw website. 
Vraag de gratis Keyboost-test aan en stel met eigen ogen vast dat het werkt, dat je site stijgt in de zoekresultaten! 

Gebruik goede zoekwoorden voor een betere vindbaarheid

De websites die een link naar jouw website plaatsen, moeten het keyword waarop jij gevonden wilt worden ook toevoegen aan de tekstlink.

Met zo’n keyword, of zoekwoord, neem je Google aan het handje. Je zegt tegen de zoekmachine: “Mijn website gaat over dit onderwerp.”

Keywords plaats je op de pagina’s van je website zelf, maar ook in inkomende links om de vindbaarheid te verbeteren.

Door het zoekwoord in de tekst van een andere website te laten opnemen, garandeer je dat de 2 websites over gerelateerde onderwerpen gaan, en dat een link dus relevant is. Bovendien kan je je website beter vindbaar maken door het zoekwoord op veel verschillende manieren te gebruiken. Maar let op: als je te vaak hetzelfde keyword gebruikt, is het ook niet goed. Dat noemt Google ‘keyword stuffing’ en het kan een negatieve invloed hebben op de positie van je website en op de vindbaarheid ervan.

Want hoe kom je er nu achter welke webpagina’s voor jou relevant zijn? Hoe zorg je ervoor dat er links van die websites naar de jouwe gaan? En hoe verzeker je je ervan dat het zoekwoord in de tekstlinks wordt geplaatst?

Door gebruik te maken van Keyboost.
Vul het online aanvraagformulier voor de gratis Keyboost-test in

Keyboost: een prachtige tool voor linkbuilding

Keyboost doet het volgende:

Binnen enkele weken verbetert de vindbaarheid van jouw website!

De kosten van Keyboost hangen af van het aantal zoekwoorden dat je inzet, de concurrentie van die zoekwoorden en de huidige positie van jouw pagina in Google.

Ben je geïnteresseerd? Doe dan een gratis Keyboost test om zelf vast te stellen hoe snel je site stijgt in de zoekresultaten van Google!

Met de gratis test van Keyboost:

Keyboost is al beschikbaar vanaf € 65.- per maand en na een periode van 3 maanden – zolang duurt het ongeveer om de maximaal haalbare, stabiele posities te bereiken – kun je het abonnement maandelijks opzeggen.

Ervaar zelf hoe je je website met Keyboost beter vindbaar maakt.
Registreer je voor de gratis Keyboost-test voor 1 keyword.

Meer manieren om je vindbaarheid te verbeteren

Zoals gezegd is het van groot belang dat je gebruikmaakt van zoekwoorden.
Deze zoekwoorden komen namelijk overeen met de zoekopdracht die een potentiële klant invoert in de zoekmachine. Als jij de vraag achter die zoekopdracht beantwoord, dan ben je je klant goed van dienst. Google zal dat belonen met een hogere positie. Daarmee wordt je website beter vindbaar.

De relevantie van zoekwoorden bepaal je door:

 

Hoe gebruik je het zoekwoord op zoveel mogelijk manieren in je webteksten?

Zoals we hierboven al vermeldden, kan je het zoekwoord laten opnemen in links vanaf andere websites. Daarnaast kan je het zoekwoord op de volgende plaatsen in een webpagina laten terugkomen:

Je ziet het, het is een hele lijst. Het lastige is bovendien, dat je het zoekwoord regelmatig moet laten terugkomen, maar niet té vaak, want dan wordt de tekst onleesbaar. Dit noemen we ‘keyword stuffing’ en dat zou je website minder goed vindbaar kunnen maken.

Om jouw te helpen met het schrijven van sterke content waarin het zoekwoord op de juiste manier is verwerkt, ontwikkelden wij SEO Page Optimizer, een online analyseprogramma voor het schrijven van geoptimaliseerde webteksten.

SEO Page Optimizer: sterkere webteksten om de vindbaarheid van je site te verbeteren

Geef SEO Page Optimizer een zoekterm en de software vergelijkt jouw tekst met de best presterende pagina’s online.

Je krijgt online een uitgebreid rapport met tips te zien. Als je die tips toepast, zal je jouw webpagina in de rankings zien stijgen. Dat komt de vindbaarheid ten goede

Daarnaast ontvang je gerelateerde zoekwoorden, die je kunt inzetten om de leesbaarheid van je tekst te vergroten en Google de context van het onderwerp te tonen. Je krijgt dagelijks 1 analyse gratis. Wanneer je meer analyses nodig hebt, dan bestel je die eenvoudig online.

Probeer SEO Page Optimizer zelf uit. Je zult zien hoe eenvoudig het werkt en hoe het de vindbaarheid van je site verbetert!

De mensen achter Keyboost.nl

Keyboost en SEO Page Optimizer zijn ontstaan na 15 jaar ervaring met internet marketing. Ze vormen een antwoord op de vraag van onze klanten om hen te helpen bij het verbeteren van hun online resultaten, meer bepaald de vindbaarheid van hun website.

Beide tools zijn gratis uit te proberen. Met SEO Page Optimizer zie je snel resultaat, en Keyboost zorgt binnen enkele weken voor een betere positie in de zoekresultaten.

Wij zorgen voor een optimalisatie van je website zonder de menselijke bezoeker tekort te doen. Je website zal beter gestructureerd worden en beter afgestemd zijn op jouw doelgroep(en), omdat je de zoekwoorden als uitgangspunt neemt.

De kosten voor Keyboost en SEO Page Optimizer zijn goed te overzien, en bovendien lager dan die van Google Ads. Bovendien zorgen ze voor een betere CTR dan de diensten van de zoekmachinegigant.

Wil je meer informatie over hoe je je site kunt optimaliseren en ben je benieuwd naar wat onze services kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! 

Wil je snel informatie?
Bel ons: +31 85 208 27 30  

Probeer Keyboost meteen uit dankzij de gratis test: Vraag de gratis Keyboost-test aan!

Keyboost heeft alles te maken met linkbuilding en backlinks. Over linkbuilding vind je heel wat informatie op de webpagina ‘Linkbuidling, een zegen en een vloek’. Over backlinks kun je meer lezen op de webpagina ‘Backlinks – iedere goede link telt, maar de vorm en inhoud van je site is net zo belangrijk voor je zoekresultaten’.

Alle inspanningen van zoekmachineoptimalisatie en linkbuilding dienen om je site in de top 10 van de Google-zoekresultaten te krijgen, op de eerste pagina en liefst helemaal bovenaan. Lees hier waarom een plaats op die eerste pagina zo belangrijk is. Als je een antwoord zoekt op de vraag hoeveel bezoekers een plaats in die top 10 van Google oplevert, dan klik je hier.