Team

Gregory Liénard

CEO / CTO

Ik ben altijd gepassioneerd geweest door computers. Als kleine knaap schreef ik mijn eerste programma op de Commodore 64. In 2000 startte ik iPower om bedrijven het internet op te helpen. Sinds 2004 analyseer ik de zoekalgoritmes van zoekmachines. Alle uren die ik dagelijks achter mijn computer slijt, probeer ik te compenseren door te tennissen, fitnessen, lopen, fietsen en zwemmen.

 

 

 

 

Maurice Vandebroek

Country manager

Van een verleden in de uitgeefwereld naar een heden – en een toekomst, mag ik hopen – in de ICT-wereld. Van copywriting naar zoekmachineoptimalisatie is best wel een logische stap, zeker nu het internet steeds belangrijker wordt als commercieel medium. In m’n vrije tijd wil ik graag een bas- of andere gitaar omhangen.

 

 

 

 

Nils Van Mechelen

Project manager

De grafische en digitale media trok mij aan, om creatief bezig te zijn met websites en drukwerk. Dankzij iPower heb ik me na enkele jaren ook verder ontplooid tot front-end webdeveloper. Mijn vrije tijd breng ik door met vrienden op restaurant, in de bioscoop, bij quizzen, bordspelen, ... Maar ik trek ook wel graag de natuur in, te voet of met de fiets.