Uitbesteden aan specialist

Allereerst: wat is linkbuilding eigenlijk en waarom is het zo belangrijk?

Bij linkbuilding gaat het erom dat andere websites een link plaatsen naar de jouwe. Dit is belangrijk: Google beschouwt elke backlink als een aanbeveling. Hoe meer aanbevelingen een website krijgt, hoe hoger die scoort in de zoekmachines. En dat zorgt voor meer verkeer naar je website.

Linkbuilding is niet de enige manier om hoog te scoren in Google.Het is wel ergbelangrijk. Daarom zijn er veel bedrijven dielinkbuildinguitbesteden aan een specialist.

Wil je het verbeteren van je linkbuilding uitbesteden aan professionals?

Vraag dan onze gratis Keyboost-test aan en start met linkbuilding.

Vraag onze gratis Keyboost-test aan en start met linkbuilding!

Binnen enkele weken sta je hoger in de organische zoekresultaten van Google!

Wat moet je doen om een goed linkprofiel te krijgen?

Een goed linkprofiel bestaat uit:


Een sterk linkprofiel opbouwen kost tijd en energie

Goede linkbuilding start bij het doen van eengoed zoekwoordonderzoek.Daarna moet er een overzicht komen van potentieel interessante websites. Deze dienen te worden beoordeeld op autoriteit.Vervolgens moeten de sites worden benaderd en de linkteksten geschreven.Ten slotte moet je de backlinks regelmatig controleren, zodat je weet dat ze nog werken.

Wil je weten voor welke keywords jouw website goed kan scoren?

Vraag de gratis analyse + offerte aan!

Linkbuilding uitbesteden aan specialist: waarom niet / waarom wel

Linkbuilding is niet moeilijk. Als je weet wat je doet, kan je er geld mee uitsparen. Om de vraag in de paginatitel te beantwoorden: je kunt het dus prima zelf doen.

Maar linkbuilding blijkt vaak zo tijdsintensief, dat uitbesteden goedkoper is.

Bovendien moet je goed uitkijken. Sommige ‘linkfarms’ plaatsen lukraak links op websites, ongeacht hun relevantie of autoriteit. Google prikt hier doorheen en houdt binnen de korste keren geen rekening meer met die links. Het resultaat: een lagere score in Google.

Een woord van geruststelling: die lagere score is geen bestraffing. Maar als jij in korte tijd veel backlinks ontvangt van dubieuze of niet-relevante sites, dan zullen er bij Google alarmbellen afgaan. In dat geval krijg je een waarschuwing en een verwijzing naar de disavow-tool. Nadat jij je linkbuilding op orde hebt gekregen, kan je je website opnieuw laten evalueren. Dat betekent niet dat je website meteen weer stijgt: Google houdt gewoon geen rekening met die ‘verdachte’ links, of je die door de disavow-tool haalt of niet.

Een grote linkbuilding-fout kan je dus wel herstellen. Maar voorkomen is beter dan genezen.

Linkbuilding uitbesteden aan de specialisten van Keyboost: binnen enkele weken resultaat

Als je het linkbuilden uitbesteedt aan Keyboost, dan:

Ervaar het zelf! Probeer onze GRATIS Keyboost-test uit, wij nemen de linkbuilding graag van je over! Je kunt ervan op aan dat je website snel beter scoort in Google.

Keyboost is niet duur: vanaf € 65.- per maand kan je het al uitbesteden aan onze professionals. Het bouwen aan een linkprofiel was nog nooit zo kosten-efficiënt!

De exacte kosten die je maakt, zijn afhankelijk van je huidige positie in Google, het aantal zoekwoorden waarvoor je wilt linkbuilden en de concurrentie op die zoekwoorden.

Als jij de gratis Keyboost-test doet, kan je met eigen ogen zienwat de resultaten van linkbuilding zijn. Bovendien geeft het ons inzicht in de inspanning die het kost om de positie van jouw site te verbeteren. Zo kunnen wij je na afloop een precieze offerte aanbieden.

Verbeter je linkbuilding, vraag de gratis Keyboost-test aan!

Een andere manier om je vindbaarheid in Google te verbeteren: SEO Page Optimizer

Naast linkbuilding kan je ook je eigen webteksten optimaliseren. Dan ga je zoekwoorden in de tekst verwerken.

Deze zoekwoorden plaats je op strategische plekken in de pagina, zodat Google goed kan inschatten in hoeverre hij een antwoord biedt op de zoekvraag van de Google-gebruikers.

Natuurlijk vergt dit kennis van zoekmachine optimalisatie. Maar met SEO Page Optimizer kan je ook zonder die kennis goede webteksten schrijven.

SEO Page Optimizer vergelijkt jouw pagina met hoog scorende websites over hetzelfde onderwerp, en doet suggesties voor verbetering. Bijvoorbeeld over de lengte van je artikel, het aantal keer dat je het zoekwoord noemt en het gebruik van gerelateerde zoekwoorden.

Bovendien geeft hij tips voor de optimalisatie van headers, meta omschrijvingen en linksteksten, inclusief een uitleg van wat deze termen betekenen.

SEO Page Optimizer zorgt voor een directe verbetering van jouw webpagina in de zoekresultaten!

Probeer SEO Page Optimizer zelf uit.

SEO Page Optimizer is dagelijks één keer gratis te gebruiken. Meer analyses kan je online bestellen.

Keyboost nieuwsbrieven: over SEO en conversie optimalisatie

Wij geven veel informatie weg, omdat wij je daarmee kunnen helpen. En zodat je ons weet te vinden wanneer je je zoekmachine optimalisatie toch wilt uitbesteden.

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven:

Door het toepassen van onze tips leer jij hoe je een hogere omzet kunt maken met jouw website. Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven

De redenen om met Keyboost samen te werken

15 jaar ervaring heeft ons een goede reputatie opgeleverd: wij delen onze ervaring met onze klanten.

Wij weten dus wat we doen en bieden met Keyboost een eerlijke linkbuilding dienst aan. Ook SEO Page Optimizer helpt in het verbeteren van de online vindbaarheid.

Door beide tools ga je je doelgroepen beter bepalen en benaderen. Bovendien verbeter je de structuur van je webpagina door het gebruik van SEO Page Optimizer.

Keyboost en SEO Page Optimizer zijn goedkoper dan bijvoorbeeld Google Ads. Ze leveren bovendien een hogere CTR op. Dat betekent dat je meer bezoekers naar je site zult trekken tegen lagere kosten.

Meer informatie?Neem contact op via de website, bel ons –+31 85 208 27 30– of stuur ons een e-mail –info@keyboost.nl

Of vraag meteen een gratis analyse + offerte aan!