Testimonials-old

    

We maken nu bijna een maandje gebruik van Keyboost en zien dat de keywords al stijgen. Daarnaast worden we goed op de hoogte gehouden en kunnen we de verbeteringen duidelijk inzien. We zijn erg positief over Keyboost!

    

Lichte stijging in positie en aantal vertoningen. Dit vertaalt zich nog niet direct in meer kliks en orders. Ben benieuwd wat een extra maand zal doen. 

    

Eerlijkheid is het beste. We doen momenteel de GRATIS test en zien een heel kleine maar positieve verandering zinds 2 dagen. Bedankt voor je geweldige en zeer professionele procedures!

    

Super goede boost aan mijn website en een zeer vriendelijke support-afdeling.

    

Zeer tevreden met de eerste resultaten, benieuwd of de trend zich verder zet.

    

In de eerste maand zien we al een stijging in het aantal website bezoeken en div plaatsen in de top van Google. Benieuwd of na nog een maand extra testen er ook nog meer bezoeken en conversies komen.
Zeker de moeite waard om door te testen.
Alvast bedankt! www.lanbaas.nl

    

Wij zijn voorlopig aan het testen en zien absoluut een vooruitgang. We gaan dit nog wat langer testen en indien constructief positief zullen we een samenwerking starten met Keyboost, eerste ervaring is in iedergeval positief.

    

Heb enkele weken getest, mijn Keywords zijn gestegen, nu hopen ook de verkoop. Kan het nu nog een maand testen. De mensen contacteren u waar nog verbeteringen kunnen. Vind ik toch positief

    

Goede service en top resultaten. Zeer content.

    

Geweldige service, vrijwel op alle keywords gestegen

    

Ik heb tot nu toe een aardig beeld van de snelle groei in de zoekmachine resultaten en het ziet er goed uit!
Op vrijwel alle zoekwoorden ben ik gestegen, sommige sneller dan andere.

    

De gratis Key Boost test van I-Power werkt echt. Binnen enkele dagen werd mijn site al beter bezocht en was ik duidelijk gestegen binnen de zoekresultaten. Je krijgt maximaal rendement voor minimale inspanning en zonder dat je zelf aanpassingen hoeft te doen.

    

Werkt goed. Al snel kreeg ik veel hogere posities in Google op verschillende keywords. Kan het zeker aanbevelen!

    

als de rest van Keywords het net zo goed doen als de laatste dan gaat het alleen maar beter

    

Mijn website leverde erg weinig klanten/bezoekers op. Inmiddels een gratis kayboost is de webste aantal plaatsten gestegen.

    

Keyboost werkt uitstekend. Al zeer snel na de start stonden we op positie 5 in Google.

    

Uitstekend resultaat bij onze website. Kwamen hoog in google. Aanrader

    

Net een Trial gedaan met KeyBoost en het werkt, wij gingen van pag. 2 naar pag 1 en dat is natuurlijk de enige pagina die er toe doet, nu eens kijken of we dat kunnen volhouden...

    

Ipower bewijst zijn nut door in enkele weken op basis van een keyword de ranking fors te laten stijgen. In hoeverre dit meer bezoekers oplevert en dus de verkopen doet stijgen, is op basis van 1 keyword moeilijk in te schatten. Je zou gedurende enige tijd de mogelijkheid moeten hebben op basis van meerdere essentiele zoekwoorden voor je site te bezien of de resultaten inderdaad in meer verkoop resulteert.

    

Wij hebben onlangs een boost gehad van IPower. Het heeft gewerkt, geweldige resultaten mee geboekt. We waren direct vindbaar en benaderbaar voor klanten, in het zicht en dat is het belangerijkste want het betaald zich meteen uit. Bedankt Ipower

    

Ik was in het begin erg sceptisch. Maar effectief, op een dikke week tijd stond ik op de 1e pagina in google! Good work guys!

    

Ook wij hebben voor ons restaurant gebruik gemaakt van de gratis Boost aanbieding. Het is een wonderbaarlijk fenomeen, onze website schoot als een raket omhoog. De aanbieding van iPower is leuk en goed, en niet opdringerig, wij worden vaak benaderd door allerlei partijen die zich meestal voordoen als Google, daar zijn we nog nooit op ingegaan. Bij iPower is dit helemaal niet het geval, zij bieden eerst aan zich te bewijzen, en dat hebben ze zeker gedaan.

    

Verbazingwekkend. Met enige twijfel en weerstand klikten wij op de e-mail '' boost campaign''. Ineens zagen wij onze SEO cijfers omhoog gaan en kwamen wij stap voor stap hoger in Google. Dit blijkt dat het echt werkt!

    

Key Boost van I-Power verricht het echte werk! onze website is in een paar dagen opgeschoven van pagina 3 .......... naar pagina 1. Jawel u leest het goed,de Keyboost formule die gehanteerd wordt is van buitenaf toepasbaar dus dit bedrijf behoeft in de eerste instantie niet in de beheerdersomgeving van de website. Ons advies is probeer Keyboost gewoon vrijblijvend,je zult zien dat het Extra verkeer en dus bezoekers gaat opleveren. Je zult tevreden zijn na de gratis trial,en overtuigd zijn geraakt van dit product! Niet te vergeten is het contact met de medewerkers van Keyboost zeer goed te noemen,bij eventuele vragen krijg je snel een duidelijke vakkundige begeleiding en uitleg,naast de gratis boost kun je na inschrijving gebruik maken van diverse gratis producten zoals SEO rapporten,teksten optimalizeren en nog veel meer! Wat ons betreft is Keyboost een échte aanrader voor een ieder die gezien wil worden op het internet.

    

Zeer tevreden met de bekomen resultaten voor onze website, en dit op vrij korte termijn. Een aanrader!

    

Fantastisch! Na de keyboost schoten we omhoog naar positie 2. Een formidabel resultaat. Gelijk waren de extra bezoeken aan de website meetbaar, en dat hebben we geweten! Geweldig gedaan - met snel resultaat.

    

Gaat goed!!

    

Normaal gesproken verwijder ik mails direct die ik ongevraagd krijg over mijn website en verbeteringen. Omdat het een gratis trial was, dacht ik.. nou even kijken.. moet wel erg erin geloven, anders doe je dit niet. Bestaat al 15 jaar. We hadden kort geleden een nieuwe website opgeleverd gekregen per toeval en de SEO was voor ons nog abacadabra. Binnen een hele korte periode sta ik weer op de eerste pagina met high tea Amersfoort. Ik ben overtuigd dat het werkt.

    

Altijd eerst maar even afwachten met beloftes, maar deze zijn geheel waar gemaakt! van ca. 30e naar 6e plaats in google. Echt super.

    

Ik heb gebruik gemaakt van de gratis trial Keyboost. De resultaten waren uitstekend. Binnen enkele weken stond ik op de 1e pagina met een belangrijke zoekwoord van mijn website.

    

Ik vind Keyboost goed werken, en raad het iedereen aan. Bij ons op de web site konden we meteen beter gevonden worden op Google. Op Facebook te vinden al per slot van rekening

    

Ook ik werd benaderd door Gregory van IPower voor mijn webshop babyslofje-online. Ik ben er redelijk sceptisch aan begonnen maar onze ranking schoot toch echt om hoog. Ik word hier erg nieuwsgierig van.

    

Ik werd benaderd door iPower voor een gratis trial voor mijn webshop. Mijn webshop steeg op het keyword sterke magneten in 2 weken naar plaats 9. Ook is er een goede communicatie via e-mail. - Toch wel een aanrader. Benieuwd wat iPower nog voor mij kan beteken.

    

Binnen no-time steeg mijn website kadoshopdeduizendpoot in Google. Verrast hoe snel dit ging. Keyboost maakt waar wat het beloofd. Een zeer snelle stijging in Google.Dank voor het gratis uitproberen

    

Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop Keyboost mijn website beter vindbaar heeft gemaakt voor zoekmachines en voor een beduidend betere positie heeft gezorgd.dank hiervoor! Een absolute aanrader!

    

Ook op onze website eifel.nu voor vakantiehuizen in de Eifel de gratis trial laten uitvoeren. Inderdaad is het effect behoorlijk. Van 91e naar 30e gestegen met slechts enkele keywords

    

Kreeg mijn website voor het Key Word outplacement Amsterdam binnen enkele weken op een in Google.

    

Ik heb de gratis trial Keyboots ook aangevraagd voor Tankpas-aanvragen. Onze website staat nu met het keyword 'brandstofpas' op de eerste pagina van Google. Hoe ze doen? Ik weet het niet, maar niettemin knap. Ze mogen een offerte aanbieden voor vervolg!

    

Ik kreeg de gelegenheid om mee te doen aan een gratis Keyboost test. Ik stond op de derde pagina en hups op de eerste pagina Geweldig. Maar ja hoe behoud ik die plek maar even verder kijken wat ze voor mij kunnen betekenen.s

    

Het werkt. Mijn ervaringen zijn allemaal positief!

    

Dankzij de Keyboost van Keyboost is de ranking via Google in tijd van een paar dagen gestegen zodat we nu vermeld worden op de eerste pagina. met alleen het doorgeven van de keywoorden wordt de ranking door Keyboost omhoog gestuwd. Simpel en snel. Top! Groet Marcel van Porsche Gadgets en Collectables

    

Van een plek op de 2e pagina bij Google naar de 1e pagina in 1 week tijd. Ben benieuwd wat Keyboost over een langere periode kan bereiken.

    

Ik ben net een nieuwe website laten bouwen voor de "Scooter Experience". Het succes wordt tegenwoordig mede bepaald door de ranking in Google. SEO zelf doorvoeren is een vak apart, dat bewijst Gregory Lienard door een de key-boost test door te voeren voor mijn website. Hij heeft bewezen dat hij echt invloed heeft op de ranking van de website. Knap staaltje werk!

    

Met dank aan Keyboost staat mijn website nu een stuk hoger in de Google ranking. Simpel en snel. En dat in de gratis(!) proefperiode. benieuwd geworden wat Keyboost nog meer voor mij kan betekenen. groeten Steffen te Dorrsthorst Camping Goorzicht

    

Keyboost doet wat het beloofd. Binnen enkele weken posities hoger in Google. Zelfs op pagina 1!

    

Vorige week werd ik benaderd door Keyboost of ik wilde gebruik maken van de gratis trail keyboost. Met achterdocht besloot ik ze toch het voordeel van de twijfel te geven en heb ingeschreven voor gratis trail, niet geschoten is altijd mis dacht ik. Na een week hebben ze het voorelkaar gekregen om de pagina van pagina 60 van Google ons naar pagina 1 te boosten. Echt top!! Ik ben benieuwd wat ze nog meer voor me kunnen betekenen.

    

[testimonials_grid 'show_date': false,'responsive': true,'cols': 10]

    

Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Keyboost, zowel hun service, klantvriendelijk en vooral zeer positief resultaat in verband met de rangorde van onze gevraagde Keyword gelinkt aan onze website. Een echte aanrader voor iedere ondernemer die zich wil profileren op het internet en hun zaak willen promoten!!!

    

Ik heb pas begonnen, maar blijkt goed te zijn.

    

[testimonials_grid 'show_date': false,'responsive': true,'cols': 10]

    

Ik heb gratis trail gedaan en een aantal pagina's gestegen! Nu offerte aangevraagd.. top dienst. Groet, Webmedia - Ede

    

Wij waren zeer benieuwd wat keyboost kon betekenen voor ons. We zijn dan ook positief verrast. We zijn gestegen op de gevraagde zoekwoorden velours . Wij gaan zeker in discussie of ze ook voor nadere woorden resultaten kunnen behalen.

    

Keyboost werkt maar is niet betaalbaar voor de kleine zelfstandige ...

    

Met dank aan Keyboost staat mijn website nu een stuk hoger in de Google ranking. Geen idee hoe het precies werkt, maar het werkt! Simpel en snel. En dat in de gratis(!) proefperiode. Heel benieuwd wat Keyboost nog meer voor mij kan betekenen. De eerste kennismaking is in elk geval zeer positief.

    

Door de gratis trial van Keyboost ben ik gestegen naar de 7e plaats op google met het woord voetreflexmassage! Leuk hoor! Nu ben ik benieuwd of ik ook meer klanten krijg door deze boost!

    

Altijd vrij sceptisch gestaan tegenover dergelijke "helpers". Maar ik moet het toegeven, "Keyboost" werkt. Na 1 week staat onze website aroo-houtbehandeling op de eerste pagina bij Google.

    

Onze website van JVL Websolutions is gestegen in Google van plaats 24 naar 11. Nog even en we staan op de eerste pagina van Google!

    

Wij hebben een webshop in kinderbeddengoed. Na een tip van onze webshop bouwer hebben we vrijblijvend een Keyboost laten doen op het woord kinderbeddengoed. Op google zijn we in een paar weken flink gestegen op dit zoekwoord.

    

Binnen een paar weken steeg de webshop: keeperstalent .nl tientallen plekken op google!

    

Ik heb veel klanten via mond- op mond- reclame (bouwsector) maar toch merk ik ook dat steeds meer oldskool bouwvakkers en aannemers internet in duiken om aan hun producten te komen, inclusief bijbehorende informatie over de producten. Ik stond niet zo hoog gerankt op het woord 'spiltrap' maar dankzij de Keyboost kwam ik al snel beter in de picture via Google. Ik zag met de dag verschil in het aantal bezoekers van mijn webwinkel en m'n ranking bleef maar stijgen. Echt top hoe dit werkt en nog fijner dat je het een maand mag proberen, resultaat mag zien en dan mag beslissen wat je er mee

    

a+++++ super ik ben zeer tevreden

    

Ik werd benaderd door Keyboost voor een gratis trial. In 1e instantie dacht ik wat is dit nu weer, wordt ik voor de gek gehouden. Maar goed ik probeerde toch de gratis trial. Echt wat daarna gebeurde, ik stond er van te kijken. Binnen no time ging de website in plek omhoog. Mensen konden me vinden en dat was te merken. Al met al ben ik dus zeer tevreden en ga eens kijken wat Keyboost in de toekomst voor mijn website kan betekenen.

    

Met Aziam Trek organiseer ik wandelreizen in Marokko. Mijn activiteiten voor Aziam Trek zijn puur vrijwillig, mijn eigen 'goede doel', nl. werkgelegenheid. Ik heb geen advertentiebudget en de vindbaarheid op internet is dus erg belangrijk. Door een boost van Keyboost staan we nu met onze website op de eerste plaats bij Google met de zoekwoorden 'wandelen Marokko'. Fantastisch! Bedankt dat Keyboost dat jullie aan mijn project hebben willen meewerken. Corrie de Hoog

    

Tot nu toe werkt het goed ben benieuwd hoe lang het staand houd.Met vrgr Christiaan Otten

    

we willen toch allemaal op positie nummer 1 in google terecht komen! Toch? Keyboost is ons daarbij prima van dienst geweest. Na de gratis Keywoord boost stegen we op het gevraagde keywoord van positie 3 naar de 2de positie. Knap werk van Keyboost. We gaan nu bekijken op welke manier we het beste een samenwerking op touw kunnen zetten.

    

Service minded, professioneel, aanrader!

    

Echt geweldige resultaten binnen 1 maand op de eerste pagina bij GOOGLE! Wij zijn super tevreden!!!

    

Dti jaar zijn wij als nieuwe eigenaar aan de slag gegaan me Printwinkel NL. Het doel was om niet alleen aan de kostenkant maar ook vooral aan efficiency en de verkoopkant te werken. Keyboost heeft daar zeer goed bij geholpen. Onze voorkeur was om onze goedkope labels te promoten omdat het echt een kracht van ons is. Nu het akkoord steeg ons blog elke dag hoger. Uiteindelijk stonden we op plaats 2 van de google resultaten en daar bleven we ook staan. Er was duidelijk te zien dat specifiek ons label produkt meer ging verkopen. Ik kan het een ieder aanraden en bij twijfel, probeer de

    

Als rijschool houder is erg belangrijk dat je gezien wordt en dat je goed scoort bij Google. Onze website was op 18 plaats en door "Keyboost" is gestegen op 11-e. plaats. Ben erg tevreden mee.Het werkt.Een goede werk van I-Power.

    

We krijgen dagelijks mooie (SEO) verhalen te horen. De beloftes zijn goed dus toen Keyboost met zijn voorstel kwam het zoekwoord kookworkshop van de 22e plek naar de Top 10 plek te krijgen dachten we daar heb je weer zo'n SEO bureau. Maar we mochten een gratis proef doen. Binnen een week stonden we op plek 10. Ik ben benieuwd wat ze kunnen met het moeilijke zoekwoord: Bedrijfsuitje. VVC-Adventure

    

Zeer tevreden over Keyboost zij hebben mij geholpen met Keyboost op Google. Binnen een mum van tijd heb ik een verdubbeling van mijn omzet kunnen maken! Zeker een aanrader!

    

Nog nooit eerder zoiets geprobeerd, maar wat een resultaat! Met zo weinig inspanning een duidelijk verschil! Een echte aanrader!

    

Ik ben zeker tevereden van boosten het werk zeker goed. Hartelijk Dank Keyboost.

    

Binnen no-time steeg mijn website in Google. Verrast hoe snel dit ging. Keyboost maakt waar wat het beloofd. Een zeer snelle stijging in Google.

    

Met veel plezier gebruik gemaakt van de test, Sport&People is snel gestegen met als resultaat een 2e plek op google. Ik overweg op dit moment om te abonneren. Tevens een prettige klantenservice.

    

Meer dan verbazingwekkend dat we binnen 1 week bovenaan staan in Google terwijl wij dat zelf, ondanks veel aandacht en tijd, niet voor elkaar kregen.

    

Keyboost via Keyboost werkt echt !

    

Als marketingman van WACSonline is het mijn taak om onze software voor garage- en vlootbeheer sexy te maken. Een enorme uitdaging maar stap voor stap lukt het op de sociale media (Facebook, Twitter en YouTube) om zieltjes te winnen. Enkel op Google vond ik maar niet de juiste tactiek om ons te laten stijgen en toen kwam Keyboost met het voorstel voor een gratis trial van ‘Keyboost’. In geen week tijd sprongen we met de trefwoorden 'garage' en 'software' van de 20ste naar de zevende plaats, of van pagina twee naar de middenmoot van pagina 1. Knap werk van keyboost.

    

Binnen 3 weken opgeklommen van plek 24 naar de 6e plaats. Grandioos en een echte aanrader. Ik ga meerdere plaatsen promoten want mijn werkgebied is tussen Zeewolde en Zwolle. Ik laat jullie weten hoe het verloop is.

    

De laatste dagen is het erg goed te merken dat onze website is geboost. We krijgen veel meer aanvraag dan normaal in deze tijd van het jaar en het bezoekers aantal is behoorlijk gestegen. Wil je snel resultaat dan is dit echt een aanrader.

    

Keyboost heeft mijn posities in Google doen stijgen. Van harte bedankt.

    

Excellent werk, we staan nu op de eerste pagina en komen van “nergens”. Indrukwekkend resultaat, waardevol advies en 100% efficiëntie: ik beveel dit hulpmiddel van harte aan.

    

We waren op zoek naar een oplossing om onze website op natuurlijke wijze te doen stijgen in de zoekresultaten van Google en we hebben een Keyboost-test opgezet. Op het eerste gezicht werkt het vlekkeloos. Op een paar weken raakten we tot vlak onder de betaalde advertenties van Google.

    

Keyboost, lijkt te werken!, ik heb nu op meerdere computers ea gechecked en we staan idd ineens bovenaan!

    

Mijn website heeft een enorme boost gehad dankzij Keyboost!

    

Binnen de week inderdaad gestegen naar de 14de plaats. Ben benieuwd of het nog beter kan. Tevens ook benieuwd of die betere positie ook gaat leiden naar extra aanvragen.

    

Helemaal verrast met deze mooie stijging van 9 naar 4 binnen een paar dagen! Mooie trial waar we waarschijnlijk nog wel wat mee doen! Dank!

    

Onlangs getest en zeker goedgekeurd.

    

Als het eerste fotografiebedrijf in het zuiden van Frankrijk, Studio Photo B612, heeft Keyboost het mogelijk gemaakt voor ons om terug te keren naar de eerste pagina in Google (we stegen van de 51ste naar de 10de positie in een week). Prima werk dat ik ten zeerste aanraad.

    

Dank voor de boost naar een hogere plaats!

    

Ik heb een trial gehad voor het key-word bruiloft DJ, nadat ik maandenlang bovenaan pagina 2 (van de eerste tot de vijfde plaats) van Google heb gestaan ging ik tijdens de trial naar plaats 4 van pagina 1. De aanvragen voor offertes kwamen nu eindelijk ruimschoots binnen. Het zou mooi zijn als dat zo door zou kunnen gaan. https://www.allstarentertainment/bruiloft-d

    

Onmiddellijk effect, Keyboost deed mijn website verschijnen op de tweede pagina in Google voor een nieuw keyword dat bepalend is door de frequentie ervan. Heel efficiënt.

    

Nog wel een beetje huiverig voor gezien de reviews maar gezien de gratis test/boost blijkt dit toch zeer goed te werken, Bedankt...

    

Keyboost werkt echt!!

    

Bij mijn website heeft de trial van de keyboost prima gewerkt. Mijn website is hierdoor gestegen van de 19e plaats op google naar 9e plaats op google. TOP gedaan !

    

Beste Keyboost. Tot nu toe ziet de boost er goed uit voor onze site lampenconcurrent! Nu even afwachten of het nog verder gaat doorstijgen.

    

Keyboost heeft onze web site www.lingeriebestellen.com geboost in google. Van plek 25 naar de 4e plek gestegen. Daardoor aanzienlijk meer bestellingen ontvangen de afgelopen weken. Ik ben zeer tevreden en raad Keyboost ondernemers aan.

    

Mijn ervaring is goed. Op dit moment wordt bellen of ze mijn bedrijf als fotograaf ook kunnen boosten. www.ardecoratie.nl heeft echt die boost nodig. Ik geloof echt dat Keyboost dit kan doen.

    

In slechts 8 dagen heeft mijn site 2 plaatsen gewonnen in een van de zoekopdrachten in Google. Bedankt voor uw hulp @keralaforever

    

Een week is onze website nu geboost en de progressie is top! Nu nog te weten komen wat dat geeft op lange termijn.

    

Wat kan ik zeggen? Op een week steeg onze plek op google meteen een aantal pagina's! Een echte aanrader!

    

Het werkt inderdaad, snel gestegen met Mindvolleven naar plaats 5 van plaats 12. Het is natuurlijk wel zo dat dit niet blijvend is, als je niets doet zak je weer totdat je een nieuwe boost krijgt/koopt. Dat laatste ben ik aan het overwegen.

    

Er is een boost geweest van een keyword, van plaats 11 naar 6 op Google. Erg goed in een markt op Google die zeer overspannen is. Iedereen is bezig om zijn bedrijf het best te laten voorkomen bij de zoekresultaten. Jammer dat de markt zo afhankelijk is van een goed Google resultaat. De eerste 10 bij een zoekopdracht zijn degene die in aanmerking komen, de rest valt weg. Ben aan het overwegen om de test om te zetten in een opdracht voor 35 zoekwoorden.

    

Bedankt. Ik ben Keyboost net beginnen gebruiken. Ik popel om het resultaat te zien!

    

Wij hebben gebruik gemaakt van de gratis test en Keyboost presteert het om de categorie "Gereedschapswagen" uit onze website Gereedschapspecialist .nl in 1 week van positie 17 naar 7 te brengen. Nu heb ik een offerte opgevraagd voor onze andere keywords dus wij gaan eens kijken naar de mogelijkheden.

    

Keyboost behaalt zeker resultaten en vooral in een korte tijdspanne. Een hulpmiddel dat eerst bewijst dat het werkt is zeldzaam op de markt van zoekmachineoptimalisatie. Ik kan het dus warm aanbevelen.

    

De Keyboast van Keyboost heeft het keyword 'boksen workshop'in 3 weken tijd van de 12e naar de 1e plaats doen stijgen op Google. Geen idee hoe dit gebeurt, maar het resultaat is geweldig. Ik overweeg hen serieus in te schakelen voor mijn dienstverlening.

    

Binnen een paar dagen al resultaat merkbaar,op naar het vervolg.Zeker te proberen.....

    

Snelle en efficiënte service, mijn site klom snel hoger dankzij KEYBOOST.

    

Wat ze beloven doen ze ook en het werkt prima.

    

Onze site Business Catering Services van plaats 10 in Google organisch binnen een paar weken naar plaats 4. Dus het werkt Keyboots. Perfect bedankt.

    

Binnen één week stond mijn site op de eerste plaats, waar ikzelf al zeker een half jaar mee bezig ben geweest. SUPER Chapeau! Met Keyboost ga ik zeker verder. Deze trial zal ik ook iedereen aanraden, dan kunnen ze zien wat professionals kunnen bereiken. En dus daar zelf geen tijd en hoofdbrekens meer te hoeven investeren.

    

Ik heb er nooit zo'n vertrouwen in, maar deze keer had ik er wel oren naar. De trial van een maand sprak mij aan zodat ik kon zien of het inderdaad zou werken. Ja het werkt, gestegen naar en plaats rond de 5. Een aanrader dus!

    

Inderdaad is het testwoord snel gestegen. Dat kan dus zeer interessant zijn als het verder ook werkt en betaalbaar is. Op zich werk ik alleen met resultaatafhankelijke middelen waarbij resultaat geen SEO ranking is maar sales

    

Probeer al maanden op nummer 1 te geraken met het zoekwoord Thermomix maar het lukte me nooit omdat de concurrentie hard is. Met Keyboost van i-power stond ik opeens op nr 1. Hoe ze het doen weet ik niet maar ze hebben blijkbaar wel de juiste tools. Proficiat !

    

In nog minder dan een kleine tijd naar de 1e plaats in Google niet voor ons belangrijkste keyword, maar toch. Dat is snel, wij overwegen een verdere samenwerking!

    

Keyboost heeft voor ons bedrijf een keyboast gegeven, dit heeft een positief resultaat bereikt voor onze onderneming. Door de kennis van de specialisten op het gebied van SEO en link bulding kijk ik uit wat ze nog meer voor ons kunnen betekenen.

    

Uitstekend hulpmiddel om de zichtbaarheid van een website te verbeteren. Op korte tijd, een perfecte efficiëntie - grenzeloos aanbevolen

    

Binnen 1.5 week is mijn website gestegen van plek 19 naar 9 dankzij de trial van Keyboost nv. Als online touroperator is het niet gemakkelijk om op te botsen tegen de 'grote jongens'. Zeker als het concept en de naam nog onbekend zijn. Keyboost heeft het mogelijk gemaakt om binnen korte tijd organisch hoog te scoren in Google waardoor mijn website direct een boost heeft gekregen. Dankzij de trial kan je het effect zien wat key boosting doet, zonder dat je direct contracten hoeft te tekenen voor langere tijd. Een perfecte trial dus!

    

zeer aanteraden Keyboost zorgde in 4 dagen dat ik van een19 e plaats naar een 8e en vandaag naar de 7e plaats in google ben gegaan met heijmanswoningontruiming.
Hier ben ik zeer overtespreken. ik Kan het jullie zeer aanraden.

    

Ik heb het Keyboost-systeem geprobeerd en mijn website staat nu op de eerste pagina en dat maakt echt wel een verschil!!

    

Je ziet wel eens van die Tell sell programma's waarin mensen een keukenmachine laten zien, die is dan altijd "amazing!" Zo voel ik me nu, want ik ben oprecht verbaasd dat jullie mijn website binnen twee weken van de 5e naar de 3e plaats hebben gekregen, in een behoorlijk competitieve omgeving. We gaan zeker praten over een vervolg!

    

Een system dat me erg efficiënt lijkt te zijn

    

Een maand lang gebruik mogen maken van Keyboost boost op Google. Inderdaad ging de score van onze website op iternet sterk omhoog. Dus een bijzonder goed produkt heeft Keyboost en maakt waar wat het beloofd. Zou Keyboost zeker aanbevelen bij mn netwerk.
Maar onze website is ook bijzonder: kijk maar op .bruidsmoederjurk punt n

    

De keyboost, proefondervindelijk bewijs van hun kennis. Adequaat verkoopsargument. Zeer tevreden.

    

Blijkt toch te helpen. Ik verwacht minimaal de 1e positie te behalen!

    

Weet niet hoe ze T doen, maar website staat wel snel bovenaan.

    

Superresultaat!

    

Ik heb de efficiëntie van de zoekmachineoptimalisatie van Keyboost uitgeprobeerd en ik bevestig dat die goed werkt. Op één week tijd zijn we meer dan 10 posities gestegen in Google op het keyword "sushi strassbourg". Bedankt hiervoor.

    

Keyboost zorgde in 3 weken dat ik van een 5e plaats naar een 4e en vandaag naar de 3e plaats in google ben gegaan met tweedehands fitnessapparatuur. Hier ben ik zeer tevreden over. Kan het jullie aanraden.

    

Ik heb de test van keyboost als zeer efficient mogen ervaren. Onze website acream is op paar dagen tijd in de ranking op google gestegen.

    

Ik heb gebruik mogen maken van de diensten van Keyboost. In een zeer korte perioden heb ik dankzij hun: een toppositie weten te bereiken. Team Keyboost Super bedankt

    

De test van Keyboost bewijst inderdaad dat het werkt. We nemen een samenwerking al zeker in overweging!

    

Keyboost heeft me een redelijke positieverbetering laten zien. Wel in een korte tijd, dat mag gezegd. Ik ben benieuwd waartoe het verder zal leiden, maar het heeft wel mijn interesse.

    

Ik heb keyboost als zeer positief ervaren. In een paar dagen schoot mijn site op mijn keyword als een raket omhoog. Ik ga zeker overwegen om dit permanent te laten doen.

    

Ik dacht weer iemand met veel beloftes maar omdat we het gratis mochten testen dus we hebben niks te verliezen. Inderdaad was het resultaat enorm op google zoeken. Op een week stonden we al veel hoger in de ranking en zelfs op 2 weken tijd op nr 2. Het resultaat was ook dat klanten meer geen bellen voor een saunabezoek omdat ze ons gemakkelijker vonden op google door het werk van Keyboost. Meer inkomsten voor ons. We zijn dan ook van plan om er mee samen te werken oog voor ons andere websites. Hartelijk dank, ik wens het team nog fijne feestdagen en veel succes.

    

Zover ik nu kan zien werkt Keyboost. mijn webschop met bedrukte golfballen staat na 2 weken in de top 10... had ik eerlijk gezegd niet verwacht. ben benieuwd naar het vervolg. TOP!

    

Dankzij de test van Keyboost hebben we op onze website (De Stikkie Shop) gedurende een paar weken(!) veel extra verkeer gekregen. Wat uiteraard geresulteerd heeft in een hoger aantal bestellingen. De test is zeker aan te raden en is volledig gratis. Zelf stonden we er sceptisch tegenover, maar kijk het heeft ons niets gekost en toch hebben we eraan verdiend! Dat vind je niet meer veel...

    

In ieder geval laat Keyboost zien dat je in een paar weken zomaar op de eerste pagina van Google kunt komen te staan. In ieder geval is de aanbieding zeer verleidelijk en we overwegen om met Keyboost verder in zee te gaan.

    

Ik heb de test van Keyboost als zeer efficient mogen ervaren. Ons bedrijf is op een paar dagen tijd in de ranking op google gestegen. De communicatie was professioneel; efficient, pragmatisch, flexibel en klantgericht. Wij overwegen duidelijk een samenwerking! Hartelijk dank! Annemieke Dubois - Berkeley International Belgium

    

Op 1 week tijd gestegen van plaats 54 naar 30 voor het woord "tuinmeubelen". Een zeer ruim zoekwoord Ben benieuwd naar meer....

    

Erg professioneel bedrijf, zeer grondige kennis van google.

    

Ik heb Keyboost als zeer effectief mogen ervaren. Ben binnen korte tijd gestegen in de ranking op de 1ste pagina op Google. Mooie overtuigingskracht. Een aanrader! Gilbert Williams / Le Chique Wonen

    

als websitebeheerder krijg ik veel aanvragen om mij te helpen om onze website beter te laten scoren bij google. Tot nu toe nog maar weinig resultaat. De test echter met Keyboost bracht na veertien dagen een opmerkelijke vooruitgang mee. Ik kijk uit naar een verdere samenwerking.

    

Super goed dat je mijn zoekwoord "teakhouten meubels", binnen een week op de eerste positie hebt gekregen. Terwijl dit toch een zoekwoord is waar veel concurrentie in is. We houden de bezoeken op onze website goed in de gaten via Google analytics en hopen dat we met verdere zoekwoorden de zelfde goede resultaten kunnen boeken.

    

Ik wil alle medewerkers van harte bedanken voor het fantastische resultaat die zij hebben gerealiseerd om mijn website op zo een korte tijd (6 dagen) van plaats 16 naar plaats 5 te brengen dit had ik nooit verwacht, ik zou zeggen aan iedereen die zijn website stevig bovenaan zou willen zien pronken, niet twijfelen er is maar 1 adres Keyboost zij doen echt wat ze beloven, nog een welgemeende merci.

    

Fantastisch resultaat in 1 maand keyboost is onze website gestegen van de 89ste plaats naar de 21ste. Momenteel zijn we onze volledige SEO aan het herbekijken om nadien in te stappen in een vaste keyboost formule op langere termijn. Nogmaals bedankt!!

    

Nuttige tips en informatie over website optimalisatie en ranking binnen google. Een aanrader. De keyword event planning kwam ook snel van de 10e naar de 5de plaats in google. Een aanrader!

    

Binnen 1 week op nr 2 in Google! Dus dat belooft nog wat voor komende periode...

    

Eindelijk een bedrijf wat waarmaakt wat ze beloven. Binnen 1 week is onze positie al verbeterd, echt klasse! Ramlux

    

Er was belooft dat de website onze toys-shop in de top 100 zou komen, dit is ook echt gebeurt binnen 2 weken! Top ! Test zeer aan te bevelen!

    

heel positieve ervaring. Onze site schoot de hoogte in. Hierdoor uiteraard meer visibiliteit.

    

Nice! Van weet ik veel waar naar plaats 14 in een paar dagen tijd 🙂 Leuk werk!

    

Zeer tevreden over de trial. Binnen zeer korte tijd op pagina 2 te vinden. Ik ontvang graag een offerte!

    

Dit is een goede dienst om jouw link te laten verhogen bij Google. Echt aanraden om dit voor jouw website ook te laten doen!

    

Zeer goede oplossing om u website te boosten

    

Keyboost werkt! Een flink aantal plaatsen gestegen in Google. Bedankt!

    

Ondanks de grote concurrenten is mijn website met behulp van Keyboost Keyboost gedurende 8 dagen van positie 4 naar 3 gestegen. Een echte aanrader, ik zou de kans niet voorbij laten gaan

    

Dit ziet er interessant uit! We gaan zeker met Keyboost overleggen hoe we verder kunnen. Leuk hoe ze met een gratis campagne dit onder de aandacht brengen. Zoekwoord was binenn een week van positie 11 naar 7 gestegen.

    

Zo juist kennisgemaakt als nieuwe met jullie bedrijf. snelle communicatie en heldere resultaat. Sterke punten: Goede input gekregen. En meteen acties ingezet met snelle resultaat. Bedankt namens Easytaxarnhem.nl

    

Dik tevreden zijn we met het resultaat van Keyboost. Binnen korte tijd is onze website chenefleur fors gestegen in de zoekresultaten van Google. We zullen nu onze positie moeten zien te behouden en over gaan op een constante 'Keyboost'.

    

Geweldig mijn website staat nu goed in google, bedankt Keyboost.

    

In een paar dagen van positie 19 naar positie 10 gestegen. Dit op zich is al een geweldige prestatie, aangezien ik een van de moeilijkste zoektermen voor mijn niche aan Keyboost heb opgegeven. Wat nog belangrijker is, is dat mijn pagina nu te vinden is op de eerste overzichtspagina van Google voor de door mij opgegeven zoekterm, in plaats van de tweede pagina. Aanrader!

    

Ik heb afgelopen maand gebruik gemaakt van de trial boost voor een boost van een zoekwoord. mijn eerste opinie was van nou dit moet haast wel onmogelijk zijn, maar nee. Het woord dat ik een boost heb laten geven was van positie 11/12 naar de top 5 gegaan! zonder enige aanpassingen op de website. Tevens zijn er diverse verwante zoekwoorden ook wel ongeveer 2 a 3 posities gestegen. Mijn mening is dat dicht echt een aanrader is voor zelfstandig ondernemers om dit te doen! Echt een Top boost gehad niks op aan te merken

    

Een zeer tevreden gebruiker van Keyboost, een boost is natuurlijk altijd fijn, zeker als je zelf niet veel tijd hebt om het voor elkaar te krijgen en houden.

    

Impressionant! Stijging van plaats 27 naar plaats 4 op 3 dagen tijd!

    

Dankzij Keyboost staat mijn website binnen een mum van tijd op de eerste plaats in Google. Geweldige tool, geweldige service, vlotte communicatie! Een heel tevreden gebruiker!!

    

Bedankt voor de trial. Het resultaat heeft zich afgelopen weekend al bewezen, want heb door u heb ik een nieuwe klant binnengehaald. SUPER dus! Groeten, Brigitte

    

Dankzij Keyboost staat mijn website op nummer 1 in Google als je op "dakwerken Roeselare" zoekt. Boven al mijn concurrenten en zelfs boven de Gouden Gids! Daar staat mijn bedrijf ook wel op, maar wie zegt dat ze daar niet op één van de 20 andere bedrijven klikken? Nee, liever als 1e in Google, dan zien alle mogelijke klanten hier direct wie de beste is in de buurt!

    

Ik stond op plaats 16 en dankzij keyboost naar 5 gestegen in een paar dagen!! Een aanrader dus!!

    

De resultaten van jullie werk waren zeker merkbaar in de positie binnen google. Door zelf je website zo goed mogelijk op te maken en jullie werk voor de nodige backlinks ben ik zeer tevreden met de resultaten. Alvast bedankt!

    

In minder dan 1 week tijd naar de 1e plaats in Google voor ons belangrijkste keyword!

    

Na een gratis boost op pagina 2 in Google. Eerst niet te vinden bij de eerste 10 pagina's. Super. Helaas niet op eerste pagina maar er is ook veel concurrentie op het opgegeven zoekwoord :-).
Direct een offerte aangevraagd.

    

"EFFECTIEF!" Wij kunnen er niets anders over zeggen!

    

Top service.

    

Tevreden over de Keyboost van iPower! Direkt een paar dagen op de 4e plaats, 1e pagina!

    

In het begin was ik wat sceptisch, maar de keyboost van iPower werkt. Binnen 1 maand stond ik met het keywoord sprookjes van positie 7 met weinig bezoek op de pagina schommelend tussen 1 en 2 en dat met fikse concurrentie van Wikipedia, Efteling en nog een paar sterke domeinen. Heb je een goed verdienmodel achter je site dan ga je zo makkelijk geld verdienen!

    

E-Sigaret-Roermond -Center is zeer tevreden met iPower, de boost werkt prima! Alle klanten van ons melden ongevraagd, jullie stonden bovenaan in Google en daarom zijn we hier in Roermond.

    

Werd benaderd of ik interesse had ik een keywordboost. Mijn websitepagina ging in een maandje van de 28e plaats in Google naar de 13e plaats. Merk nog geen extra verkeer naar mijn websitepagina, misschien dat dat nog komt. Bij de update over de keywordboost kreeg ik een overzichtelijke grafiek hoe deze specifieke keyword omhoog kroop in Google.

    

Keyboost zorgde heel snel dat mijn website veel beter vindbaar werd, super!

    

Absolute aanrader! We hebben minimaal 20% meer omzet gehad door met KeyBoost (iPower) in zee te gaan. Veel effectiever dan Google Adwords!

    

Ook ik kreeg een berichtje van iPower en was blij verrast. Mijn site steeg 2 plaatsen van 11 naar 9. Kijk binnen de top 10!! Ik ga mijn key-words eens even opsturen en ben benieuwd of iPower mij nog verder kan gaan helpen.!! Wordt vervolgd.

    

Ik ben enthousiast over iPower en de manier waarop ze een keyword weten te boosten. Mijn keyword steeg binnen 30 dagen van een top 30 positie naar een top 10 positie. Mensen die technisch zeer onderlegd zijn en je duidelijke handvaten weten te geven om mee verder te werken. Bovendien wordt er met je meegedacht, erg fijn.

    

Het werkt.

    

Binnen enkele dagen heeft iPower er voor gezorgd dat we gestegen zijn bij Google meerdere bezoekers hebben gekregen echt top Thanks guys

    

Ik heb via Google keyboost gekend. Omdat er zo veel partijen zijn die van alles beloven dacht ik, ik ga het even uitproberen. Ik ben zeer verbaasd! Binnen paar weken tijd ben ik flink omhoog gegaan op zoekresultaten. ZIEN IS GELOVEN! Ik raad Keyboost aan iedereen aan!

    

Werd benaderd door iPOWER of ik interesse had ik een keywordboost. Mijn website klimcentrumalkmaar.nl werd meteen beter gevonden en bezocht. Omdat de boost in een periode viel waarin het resultaat moeilijk te meten is werd me nog een keer een boost aangeboden. Topservice.

    

Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd sceptisch ben met dit soort zaken. Iedereen kan je tegenwoordig omhoog brengen in Google; weinigen is het gegeven ook daad bij het woord te voegen en bewijs te leveren. Meestal moeten er eerst enorme bedragen betaald worden voor allerlei onderzoeken maar een daadwerkelijke prestatie blijft heel vaak uit. Met de manier van werken 'eerst proberen' en daarna besluiten of de klant wel/ niet verder wil gaan is de angel uit het geheel gehaald. Als er in de proefperiode niet is gescoord dan ga je gewoon niet verder; is er wel gescoord dan kun je verder. Prima werkwijze en bij mij heeft het in ieder geval een vierde plaats opgeleverd. Nu is het aan mij een besluit te nemen en aan de slag te gaan. iPower heeft gedaan wat zij hebben beloofd en dat zie je niet veel!

    

Ik ben helemaal tevreden over het resultaat van Keyboost van iPower. Van de 14e pagina naar pagina 1 van de Google zoekresultaten. Echt aan te bevelen, top!

    

Ik was niet helemaal overtuigd bij het begin van Keyboost door iPower. Dankzij de kans die ze me gaven om een gratis test te doen steeg onze website van 43 naar 15 ! en dit volledig gratis. Op dit moment ben ik zeker overtuigd van hun diensten. Meer dan aan te bevelen !!!!

    

Zeer tevreden over de keyboard [= Keyboost - red]! Binnen enkele dagen van de top tien naar de top drie! Ga het zeker voortzetten.

    

Ik had mijn buik helemaal vol van alle internet marketeers die gouden bergen beloven voor een hoop geld totdat ik in contact kwam met iPower.. Zij hebben een keyword boost gedaan en het resultaat wat top! En dan bedoel ik topposities in Google. Dit is wat ik zocht en heb het in iPower gevonden. Een aanrader dus!

    

Ja daar kan ik kort over zijn!!! Geen grappen of sprookjes....Gewoon resultaat!🥊

    

Voor onze website hebben we een gratis keyword boost gedaan, het resultaat is geweldig. Niet alleen zijn we met ons belangrijkste keyword gestegen van de 8ste plek naar de 1ste plek in Google, ook is het terug te merken in de omzet via de website. Petje af voor hen, in het nieuwe jaar ga ik kijken voor een verdere samenwerking met hen!

    

Binnen een maand van positie 44 naar 14 met een van mijn keywoorden; op korte termijn werkt het in ieder geval! Benieuwd wat het nog meer gaat brengen in 2019.

    

Webshop is gestegen in Google! Doen wat je wat verwacht!

    

Keyboost van iPower verricht uitstekend werk! ons opgegeven keyword is in een paar dagen opgeschoven van pagina 5 .......... naar pagina 1. Jawel je leest het goed,de Keyboost formule die gehanteerd wordt is extern toepasbaar, dus dit bedrijf behoeft in de eerste instantie niet in de beheerdersomgeving van onze website te zijn. Ons advies is probeer Keyboost gewoon vrijblijvend net als wij! Wij gaan in ieder geval zeker verder met deze kenners wat dat zijn het. Ze verstaan hun vak.

    

De Methode van keyboost werk erg snel, desondanks dat er een hoop mensen sceptisch zijn op internet over hun zijn. Als u twijfelt moet u maar eens de gratis trial proberen en zelf ervaren hoe snel het gaat.

    

In 2017 hebben we een gratis trial gehad en dit heeft ons een paar weken op de eerste pagina van Google gezet. Nu 2 jaar later staan we helaas weer op pagina 5 van google. De website is veel minder goed vindbaar merken we aan het aantal aanvragen die we de laatste tijd krijgen. Het zou dus erg welkom zijn om nog eens zo'n gratis boost te krijgen en een offerte.

    

Met de gratis trial is mijn pagina gestegen naar de eerste plek in Google! Super blij mee en ik ga ze zeker nog eens benaderen.

    

Fijn dat er een gratis boost word gegeven en dat je kunt kijken of het werkt voor je. Helaas staat mijn website www.zoetgastouderbureau.nl nog wel op pagina 3! Hopelijk kunnen we snel wat plaatsjes stijgen nog voor een betere vindbaarheid! 👍

    

Met de gratis trial is mijn pagina gestegen naar de eerste plek in Google! Super blij mee en ik ga ze zeker nog eens benaderen.Deze site gebruikt cookies.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.